Hur ska jag klara mig?!

När jag kom hem från jobbet väntade thaimat som T köpt hem. Efter maten blev det packning och skifte till vinterdäck på lilla bilen så nu har jag precis vinkat av T och Theo. Dom åker upp till sundsvall och sover där sen bär det av upp till vemdalen imorgon och kommer inte hem förns på söndag eftermiddag. Hela familjen skulle ha åkt men Alexander börjar sin innebandy på söndag så han ville inte missa det vilket jag förstår, han har väntat sen han fyllde 3 år så vi stannar hemma och myser.
 
Hur ska jag klara mig utan mina T´n?
 
 

Morgon pw

 

Idag jobbar jag kväll så det blev en morgon pw tillsammans med Maggan i -6.

Kallt men friskt och underbart när man kom in i värmen igen.

 


Lunchdate

Blev en lunchdate idag med Madde och lilla Julia

 


Ny vecka

Under helgen som varit har vi kalasat ordentligt för svärfar fyllde 60 år, Theo fyllde 2 år och på söndagen blev det familjekalas för killarna hemma hos oss. Blev lite shopping också, vinterskor till Alexander, klicker och vintertäcke till Maggan. Nu sitter jag och njuter av min knäckemacka med ägg och en stor kopp te och laddar för en ny vecka.

 


Idag fyller världens finaste Theo 2 år


Här på landet är det mörkt om kvällarna

 

Så det är pannlampa på när man går sista med hunden

 

 


Godkänd

Bilen gick igenom så nu ska den säljas.


Besiktning av TUA nu..

 

*håll tummarna*

 


Grabbkalas

 
Killarna sitter och leker i deras skrubb.
 
I söndags hade Alexander och Theo barnkalas med spindelmannen tema. Så smidigt när vi fortfarande kan slå ihop kalasen eftersom det bara skiljer elva dagar mellan dom och fortfarande har "samma" kompisar. Killarna var super nöjda med dagen trots att så många inte kunde komma. Nästa år kör vi Halloween tema med maskerad och det ska bli spännande.
 

Höstpromenad hem från dagis


Frukost på jobbet


Idag fyller världens finaste Alexander 4 år


En helt ny värld

Hela söndagen var vi på utställningen och hon visades upp 3 gånger. Hon fick Very Good vilket var bra, hon har en stark fin kropp, ett fint huvud, bra temperament. Men hon hade kunnat varit mer tränad för ringen men det visste vi ju. Det kändes himla bra när flera sa att Maggan var fin och med lite träning så skulle det gå super bra för henne. Jag måste säga att det var en helt ny värld att vistas i, så mycket hundar i alla storlekar och former och hysteriska människor. Dom håriga/lurviga hundarna hade regnkappor, stövlar och pappiljotter. Stackars djur.. Maggan var helt slut efter en hel dag i hallen, hon låg snart och snarkade efter att vi börjar resan hem igen.

 


Mot vår första hundutställning


Hmm..

Bild lånad från google.
 
 Jag sitter och kikar lite på bilar, vi känner att det är dax att sälja våran stora ST220 eftersom vi måste ha en mer pendlarvänlig bil när vi bor här ute. Killarna börjar bli så stora nu så vi behöver igentligen ingen stor kombi, skulle räcka fint med en lite nyare golf.
 

Den här vill jag ha i sovrummet


Smakprov på dagisbilderna

 


Sandra hjärta Lb Laursen

 
Lb Laursen har gått rakt in i mitt hjärta.
Så mycket fint till köket till bra priser.
Finns i många fina färger men jag gillar det vita eller syrenfärgade bäst.
Ett tips till Tomten kanske *blink*
 

Lycka

Lycka är KÄNSLAN efter ett skönt kondispass. Du har svettats och är nyduschad och fräsch, full av endorfiner och extremt sugen på en god nyttig måltid.
 
Jag är fortfarande inne i ruset av energi, trots att jag bara hann med 30 minuters gymkondis idag. Allt är bättre än inget -glöm inte det!
 

Time for gym

 

Laddar upp med en celcius innan det är dax att cykla iväg till gymmet.

 

 


Nu har det gått 2 veckor

Nu har det gått 2 veckor sen jag skadade min arm. Den känns nästan helt som vanligt förutom att det ilar till ibland och det är som en liten "bulle" i armen som är ca 1-1½cm. Får se om läkaren ringer upp mig som hon lovade för hon ville titta på den och kanske ta nya bilder.

Träningsinspiration på morgonen


Svampskogen

Idag gick vi ut i skogen med familjen Nygren/Skålberg för att plocka lite svamp. Fanns hur mycket som helst. Barnen lekte och hade så härlig fantasi, vi fikade bullar och barnen klättrade i träd. Nu är vi hemma en snabbis så killarna kan vila lite innan vi ska iväg på innebandy för tredje gången den här helgen. Ha en fortsatt trevlig söndag i det här fina höstvädret.

 


Innebandy


Veckorna går så snabbt

Idag är det redan fredag. Vart tar dagarna vägen? Tiden går fort när man har roligt som man brukar säga. T är ledig idag så pojkarna är hemma och myser med honom. Kan inte förstå att det är så svårt att gå upp medan dom andra fortfarande ligger kvar i sina varma sängar men nu sitter jag ialla fall på jobbet och äter lite frukt. Ha en fortsatt trevlig fredag!

 


Kanelbullens dag

Idag är det som ni säkert vet Kanelbullens dag så älskling kom hem med goda bullar till hela familjen.


Nu börjar det bli kyligt att cykla

 

Men det är en skön start på dagen.


Shopping begär..!

Varför får jag alltid ett begär av att jag måste tok shoppa fast än jag vet att jag inte har råd för att finns viktigare saker att lägga pengarna på den månaden?! Kan typ bli deppig om jag inte ens får köpa något litet, ibland hjälper det om jag får åka och storhandla? Den här känslan kommer bara fram när jag vet att pengarna måste läggas på andra saker än vanlig shopping. Sjukt.


Helge gick förbi när vi åt middag


LT

 

Idag ligger båda våra gamla lägenheter ute för försäljning i LT. Jag får upp många fina minnen när jag tittar på bilderna men saknar inte lägenheten alls för vi har det så mycket bättre ute i huset. Även om det är ganska litet så räcker det för oss. Det ska bli spännande att se vad dom går för.

 


Bebisgos

 

Idag har jag hunnit med att snusa på den här godingen.

Fina Julia!

 

 


Måndag

Idag var det inte alls kul när klockan ringde. Kändes som jag precis somnat. Nu blir det jobb för hela slanten sen blir det middag och mys med familjen. Ikväll är det premär för Project runway Sverige kl 8 så då sitter jag bänkad framför tvn. Längtar till morgondagen för då kommer jag få gosa bebis, ska träffa Madde som fått en söt liten Julia. Nu ska jag gå och handla något fint till henne.

RSS 2.0