Längtar tillbaka

Med det här vädret är det inte konstigt att man längtar tillbaka till värmen. Efter gymmet blev det det storhandling och nu ligger familjen och vilar, snart ska jag orka mig in och dra sista vändan med färg i killarnas rum. Skönt att det börjar ta sig. Sen är det vårat sovrum som ska få ny skepnad. Trevlig fredag!


Mot gymmet


Finfin läsning

Barnen laddar för bolibompa och jag myser upp mig i soffan med lite härlig läsning och inspiration.

 

 


1 2 3 nu kör vi igen

 

Fish spa

 
 
 
Vi vågade oss på att stoppa ner fötterna i ett Fish spa och jäklar vad det kittlades. Efter en stund blev det behagligt så man nästan blev lite trött men eftersom jag tyckte det var lite läskigt att veta att fiskar naffsade på mina fötter så hade jag lite svårt att slappna av ändå. Det var lätt värt det, fötterna är lena som en bebisrumpa.
 
Vi hann med en utflykt till en grotta samt bad och mat vid en flod, mycket glass, god mat och dricka, utekväll på Robin Hood, solning, lite shopping, lek i lekparker och stranden.
Underbart med andra ord, tack!
 

Badpojkar



Killarna badade hela dagarna, hoppade och simmade om vartannat.Vi fick bära upp dom när läpparna började bli blåa. Båda två lärde sig massor under veckan, Alexander dök genom en stor badring sista dagarna och Theo lärde sig flyta själv (innan ville han att någon höll han i ena handen) i stora poolen med puffarna på utan att tycka det var läskigt. Dom fick kompisar också, ett syskonpar som var jämngamla.
Våra små badpojkar!
 
 
 
 
 
 
 

I´m back




Nu är vi hemma efter en helt underbar vecka i solen.
Ska gå igenom alla bilder på kameran så bjuder jag på dom senare.
 
 

Bara några timmar kvar

Nu är allt packat så jag och älsklingen har precis hällt upp ett varsitt glas vin innan jag tänkt vila lite. Snälla svärfar kommer och hämtar oss 03.30 så då börjar den här sommarens äventyr.


Jag överlevde utan större problem!


Sydpoolen

Nu är jag på väg att göra något jag aldrig vågat, nämligen vaxa ben och bikinilinjen. Önska mig lycka till!


SEMESTER

Idag gick klockan jätte sakta på jobbet och jag trodde att jag skulle bli galen pga smärtan i mitt öra men efter ett besök på Apoteket kom jag därifrån med en påse nässpray och smärtstillande och jag måste erkänna nu såhär på kvällskvisten att det känns bättre så nu får ni hålla tummarna med mig att det går tillbaka. Blev lite snabb shopping efter jag slutat och växling av pengar så nu är vi redo. SEMESTER!


Sista dagen!

 

Nu är jag på väg in till jobbet, sista dagen innan semestern. Lovley!

 


Sjävklart..

Theo har feber och rinnande näsa. Jag har fått ont i örat. Självklart att det blir något inför resan men hoppas verkligen att det inte blir sämre...!


25årsfest

Igår var det fest hemma hos Ted och Malin för Malin fyllde 25. Massa härligt folk och dag mår man som man förtjänar men i väntan på att pizzan ska öppna har jag hunnit städa hela huset och fixat med packningen inför Turkiet.


Morgonmys

Jag och Theo har myst upp oss i soffan med Karlsson på taket.


Inspiration

 
Hela familjen sover förutom jag så jag passar på att söka runt på lite olika inredningssidor. Nu är vi i fullt sjå med att måla om killarnas rum som tidigare varit rosa med stora fjärilar, ett dröm rum för många tjejer. Jag vill ha fina hissgardiner för att inte stänga ute för mycket ljus men vi har så breda fönster att ingen passar så jag funderar på att göra egna. Kruxet är att jag inte hittat något fint tyg som gör dom lite grabbigare...Tyget måste vara 150cm. Tips?

Nu är jag tillbaka!

Nu är jag tillbaka här på Blogg.se för nu ska allt fungera som det är tänkt.
Hoppas ni fortsätter följa mig och min familj i vardagen där jag delar med mig av det mesta.
 
 

RSS 2.0