Jag ser det snöar...


Vill ha!!


Måndag

 
Familjen tröttmössa startade denna vecka med en liiiten sovmorgon eftersom alla var lite trötta efter helgen. Dagen fortsatte med att jag har fått fast tjänst på polisen. Hur skönt är inte det? Det firades med ett hårt pass på gymmet. Nu sitter jag och myser i soffan efter att ha betalt alla räkningar och suktar på pepparkaksburken i köket, blir nog ett par innan jag kryper till kojjs, killarna åt det till kvällsfika och jag blev så sugen. Trevlig måndag alla fina!
 
 

Besök från Sala

 
 
Theo blev dundersjuk hos mamma och pappa i torsdags men det måste varit något att fått i sig för när vi åkte hem blev han bra igen så igår fick vi besök av Tommy, Hedda och deras lilla Hugo. Vi åt och drack gott på fredagskvällen och idag åkte vi en sväng på Julmarknad här borta men det visade sig vara finska föreningen som hade något kraffs. Inte alls något att titta på... Så vi tog en tripp bort till Trosa och åt lunch.

Nya bilen


En liten trip till Örebro

 

Igår åkte jag och Älskling en sväng till Örebro för att titta på en ny bil.

Som tur va så var den så himla fin och bra att den fick följa med oss hem.

Så nu äger vi en stor liten Audi, bild kommer senare.

 

 


Bilen såld!

 

Nu har TUA flyttat, check!

 


Speedad på koffein

Speedad på koffein (i tablettform) intog jag gymmet idag på min fystimme.

 


Flyttat om och ner

Jag och Tim har flyttat ner i källarn så killarna fick en varsitt rum uppe. Nu sover dom så himla bra och dom är väldigt stolta över sina rum som ännu är lite spartanskt inredda men det blir det snart ändring på. Vi ställde ner ett element som gör det lagom varmt, dock är golvet lite kallt så vi har planer på att lägga in en heltäckningsmatta. Det kommer bli så bra och huset känns så mycket större.

 

 


Mot mina tjejer


Fullspäckad lördag

 

Jag och Theo har lämnat Alexander på kalas hos sin dagiskompis J, Tim har åkt in till stan för att gå på Timbuktu, jag har packat killarnas väska för dom sover hos farfar inatt då jag och tjejerna ska på bio. Har hunnit med en långprommis med Maggan, att rensat ut bland alla våra kläder, tvättat och dammsugit också. Fullspäckad lördag!

 


Suck..

Dom fick förhinder igår och kunde inte komma och titta på bilen. Får se om dom hör av sig idag eller imorgon för dom var väldigt intresserade, åker ända från Borås.


Äntligen fredag

 

Idag var det tänkt att jag skulle sluta halv 3 för att fysa men tog fel beslut genom att svara i telefon det sista jag gjorde och fick en snurrig tant på tråden. Hon babbla om allt möjligt och jag lyckades få henne att lägga på luren efter 45 minuter så jag kom iväg senare än tänkt. Jag fick 40 minuters intervallträning på löpbandet med min fina vän Mickis som dök upp. Nu sitter jag på bussen hem och är lite små nervös. Det är nämligen en bilfirma som kommer för att titta och förhoppningsvis erbjuder oss en bra summa pengar för TUA. Håll tummarna för oss!


Lunch

Sitter och kraxar på jobbet idag, ingen höjdare när rösten försvinner när man pratar i telefon men det funkar. Nu har jag lunch och idag blev det lyx, nudlar. Fick inte med mig någon låda så jag hade ett paket i mitt skåp.


Sjukstugan fortsätter

 

Min röst försvann inatt och det gör jätte ont i bihålorna så idag blir det till att hinka te med honung. Tror nästan att Theo också mår sisådär för han sover fortfarande men Alexander är pigg och kry. Han ligger i sitt rum och spelar tv spel.


Fars Dag

 

 

Alexander och Theodore har en av världens bästa pappor och idag mellan all innebandy och ommöblering hann vi med att fira lite farsdag. Min underbara pappa fick sig ett samtal eftersom dom också var upptagna av innebandy idag så vi får ses i veckan.

 


Innebandy

Efter att ha vilat idag med så känner jag mig som en ny människa så vi åker och hejjar på pappa T som snart har innebandymatch. Trevlig lördag!


Det är svårt att inte bli peppad!

 
 
På lite drygt två år har jag åstakommit den här förvandligen med träning och lite annat tänkt ang kosten men jag har ätit pizza och godis så det har inte varit någon bantning. Jag ser och förstår att något verkligen skillnaden när jag tittar på gamla bilder, inte för det är många då jag gömt mig bakom kameran men några finns det.
 
 

Snälla Tomten

 
Jag önskar mig ett par nya löparskor och dom här är fina..

Snart har jag gjort mitt på Actic

 
 
Efter lite velande har jag nu sagt upp mitt träningskort på Actic så min sista dag är 18 jan sen börjar jag träna här ute i vagnhärad/trosa istället. Det är skönt att ha gymmet nära, orka åka typ 3 mil för att svettas när det finns närmare?
 
 

Hunden

 
Maggan visar upp vinterns kollektion samtidigt som hon tränar "stå"
 
 
 

Urk

Idag är det jag som ligger nerbäddad hemma i sängen. Har så fruktansvärt ont i bihålorna så jag tror huvudet ska sprängas och feber på det. Ute skiner solen och det är super kallt så det är mysigt att ligga inne i värmen. Ingen blev väl gladare än Maggan av att ha sällis hemma idag.. Inte för jag är så rolig när jag bara ligger här och sover om vart annat.

Torsdag

Redan torsdag? Jag unnar mig att ta bussen ner till jobbet istället för att cykla idag för jag har så ont i hela kroppen. Så fort Ica öppnar idag ska jag dit och handla halstabletter och knapra Alvedon för jag har inte tid att vara hemma. Ha en trevlig dag!


Nygymmad


Mysigt med tända ljus

 

Vid nattningen ikväll ville killarna somna i stora sängen så vi tände ljus i fönstret och mös ner oss under täcket. Dom somna på mindre än 5 minuter. Nu ligger jag nyduschad i sängen efter dryga timmens pw med en kopp te och snart kommer T hem från sin träning så då kanske det blir någon film eftersom det inte finns något på tv.

 

 


Alexander och Theodore

 
Att ha ett syskon är att ha en bästa vän genom livet.
Det är så härligt att se deras starka band, dom kramas ofta, bråkar, hjälper varandra, slåss och säger förlåt.
Som syskonkärlek ska vara.
 
 

Alexanders första gubbar


Ingen vidare start på veckan..

 

Alexander vaknade med hög feber och hunden magsjuk. Jippie!

Men med lite filmer, pyssel och frisk luft mår nu alla bättre.

 

 


Familjen är samlad igen

 
Kärlek

Innebandy

 
Nu har Alexander precis varit på sin första innebandyträning och han är helnöjd! Det var 19 barn där idag, både tjejer och killar så det var kul. Det var en blandad skara, dom som är födda med klubban i handen till dom som aldrig sett ett innebandymål men det är kul att så många ville komma. Spännande att se vilka som kommer fortsätta, några kändes osäkra för dom sprang till sina föräldrar hela tiden men det kanske bara var idag. Pappa Tim och Ted är ledare men Tim var inte med idag eftersom han och Theo är i vemdalen.

Hemklickad

 
Sprang på den här fina jackan idag, precis vad jag letade efter så det kändes bra. Tyvärr fanns inte min storlek i butik så jag fick vänta och beställa en istället. Känner mig så stor och klumpig i fjällisen så den här blir perfekt.  Från H&M 699kr.
 
 

Gud va coolt med 3D!

 
Wow, vilken skillnad det är att se en film i 3D. Ja jag är lite efter men jag går inte på bio så ofta.. Vi sprang in en snabbis på IKEA också och köpte sängben bla så vi får ordning på sängen till veckan sen gick vi och spelade spel inne på Heron och det var super kul, gud vad Alexander är duktig på bil och motorcykelspel. Dom är ju jätte svåra att styra men han klara det galant. Nu är vi hemma igen och ligger i sängen och myser framför tvn innan det är dax att sova. Imorgon är en stor dag för Alexander, han ska äntligen få börja träna innebandy.
 
kärlek
 
 

Vi drar på bio

 
Vi åker upp till Heron City och kollar på "Modig", måste ju lämna huset lite dom här dagarna vi varit hemma. Han tittade på alla trailarna på SF flera gånger innan han kunde bestämma sig och efter mycket om och men så valde han vilken film vi skulle se, herr kräsen.
 
 

Lite pyssel på morgonen

 
Vi hänger på nya "flugan" och gör en stjärna av grenar. Alexander fick till en jätte fin så den hängde vi inne på källardörren (badad i ättika så den får hänga ifred). Så fint!
 
 

Lego City

 
 
Idag byggde vi ihop dumpern och trucken Alexander fick av gammelmormor och Sture när han fyllde år, det var lite klurigt men det gick bra till slut.

Finaste Linda

 
Finaste Linda, kommer alltid med så kloka ord.
kärlek
 
 

Slambilen på besök

 
När jag tittade ut genom fönstret nu på morgonen såg jag att slambilen backade till för att tömma våran brunn. Alexander blev nyfiken så vi klädde på oss lite snabbt och gick ut och pratade med killen som körde. Alexander frågade om han fick titta ner i brunnen och självklart fick han det, men killen tyckte han skulle vara försiktig så han inte ramla ner.
All cred till dom som jobbar med det här för det luktar inte hallon direkt.
 

Ellos

 
 
Den här söta sängkappan kommer göra sig fint inne i vårat sovrum,
måste säga det att Ellos har fått in en hel fina grejer
 
 

Vi saknar våra T´n

 
Jag och Alexander låg i stora sängen innan han somnade, helt plötsligt säger han
-Gud vad jag saknar pappa och Theo, det är så tomt utan dom. Jag saknar dom också, saknade dom så fort dom körde ut på grusvägen. Men dagarna går fort så snart är familjen samlad igen.
 
Kärlek
 
 

Nu är Maggan också redo för vintern

 
Hon fick ett svart/grått Hurtta värmetäcke med mysig pälskrage
 

Fix i trädgården

 
 
Efter lunchen vart jag så rastlös så jag starta en film till Alexander och jag klädde på mig för en stund ute i trädgården. Jag ställde ner allt som ska vara i källarn under vinter, krattade hela baksidan och gisses vad löv. 5 packade skottkärror fick jag ihop. Efter en stund kom Alexander ut och ville hjälpa mig för han ville inte vara inne själv så han tog en låda och så gjorde vi det till en tävling istället. Jag fyllde skottkärran och han fyllde lådan och sprang iväg till slänten med. Då vart vi klara på nolltid. Ska bli kul och se om jag har träningsvärk i armarna imorgon för satan vad det tar, jag känner mig helt mör. 
 
 

Didriksons

 
 
 
 
 
Jag beställde killarnas vinterkläder igår och dom kom idag, det kallar jag service.
Det blev Didrikson, Theo fick overall och Alexander ett matchande set med jacka och byxa.
Den blå färgen är jätte fin i verkligheten!
 
 
 
 

RSS 2.0